310204 ARAD Str. MIERLEI Nr. 12, CIF: RO 4470552, Tel: 0257-255450, Fax: 0257-217044, 0257-255451
IBAN: RO17INGB0016000035338911 ING BANK ROMANIA ARAD, e-mail: samgas@samgas.ro


Pagina introductiva


PREZENTARE GENERALÃ

Vizualizeaza harta marita
SAMGAS ROMANIA S.R.L. este o societate productiva romano-italo-germana, in proprietate privata, actionariatul societatii fiind reprezentat prin 75% capital strain si 25% capital autohton.

Obiectivul s-a realizat in vederea asamblarii si verificarii contoarelor de gaz cu membrana, licenta SAMGAS ITALIA, aprobate de B.R.M.L. Bucuresti si I.N.M.L. Bucuresti.

In aceasta unitate lucreaza in majoritate personal operativ, specialisti in domeniul mecanicii fine, metrologi precum si personal administrativ in compartimentele contabilitate, tehnic, asigurarea calitatii, secretariat, conducere.

Unitatea se compune dintr-o cladire P+2, construita in perioada 1994-1995, care cuprinde o hala de productie, depozitare materii prime si materiale, depozite produse finite, o sala de teste metrologice climatizata, birouri, vestiare, sala pentru servirea mesei, total suprafata construita 1.800 mp.

Sub aspect tehnologic, societatea beneficiaza integral de know-how italian SAMGAS, cu 50 de ani de experienta in domeniu, utilajele din dotare fiind noi, importate din CEE. Capacitatea proiectata este de 100.000 de contoare volumetrice cu membrana pe an. Verificarea metrologica se efectueaza individual pe fiecare produs, intr-un laborator autorizat de Metrologia de Stat, incinta cu temperatura si umiditate constanta, standuri de ultima generatie.

Contoarele SAMGAS se comercializeaza in urmatoarele tari: ITALIA, GRECIA, FRANTA, PORTUGALIA, TURCIA, UCRAINA, RUSIA, UZBEKISTAN, KAZASTHAN, MOLDOVA, COLUMBIA, BRAZILIA, CUBA.

Dintre avantajele pe care le oferim, in raport cu ceilalti producatori interni, mentionam:

  • Contoarele sunt omologate si utilizate in CEE

  • Experienta exploatarii in conditii severe de mediu (in special temperaturi extrem de joase), in republici care au apartinut Uniunii Sovietice

  • Experienta exploatarii in conditiile din ROMANIA, incepand din 1993 (peste 600.000 de contoare instalate, cu functionare corecta)

  • Interval de temperaturi -25 +60 °C

  • Presiune maxima 0,5 bar

  • Certificare la foc valabila CEE, validata de B.R.M.L. Bucuresti

  • Cheltuielile pentru reparatii sunt reduse (contoarele sunt concepute astfel incat pot fi demontate complet, astfel incat defectiunile, cauzate de manipularile gresite, de suprasarcini de presiune sau debit, de depunerile de impuritati din gaz, se remediaza doar prin inlocuirea componentei defecte, fara a fi necesara schimbarea intregului grup de masura).


Pagina introductiva